Kontakt
    The clean solution

    Hotel Napoleon v Paříži

    Sametové pouzdro pro náš revoluční přístroj M-iClean H

    Každý týden je aktualizováno prodejní menu, aby byly nabízeny pokrmy ze sezónních a místních produktů. S kapacitou 120 míst pro snídaně a po 60 místech pro obědy a večeře má restaurace myčku sklenic v baru, myčku nádobí, myčku hrnců a myčku na náčiní a dvě kapotové myčky. Jedna z kapotových myček ovšem musela být z důvodu jejího stáří, nedostatečného výkonu a obtížnému pořizování náhradních dílů pro úkony údržby, vyměněna. Proto se hotel Napoleon na radu svého instalatéra ISCO rozhodl důvěřovat odborné kompetenci firmy MEIKO.

    Co se týče ergonomie, Olivier Legentil říká: „Tým si zejména cení velmi intuitivní ovládání dotykové obrazovky“.

    Příjemná obsluha je plusový bod pro jeho tým, ve kterém někteří nehovoří plynně francouzsky. Tato dotyková obrazovka se nachází ve výši očí na straně přístroje a je koncipována tak, aby ovládání probíhalo intuitivně. Po naprogramování mycího cyklu se již personál displeje nemusí dotýkat. Řízení pak přebírá plně automatický kapotový systém a zajišťuje plynulý proces mytí. K tomu ještě probíhají zkrácené mycí cykly s vysokým stupněm účinnosti. „Dříve jsem museli se starou kapotovou myčkou někdy nechat běžet dva mycí cykly za sebou, zatímco dnes je nádobí zářivě čisté pouze po jednom mycím cyklu.“ Olivier Legentil a jeho tým oceňují také krásný design přístroje a dotykové obrazovky. LED osvětlení je cennou pomocí, jeden pohled obsluhy stačí, aby odečetl stav funkce přístroje podle modrého nebo zeleného barevného kódu. Tak se může naprosto klidně věnovat jiným úkolům a soustředit se na přípravu zeleniny.

    Pan Legentil uvádí, že přístroj na něj nejdříve působil křehce, než objevil automatický systém pro rozpoznání košů přístroje, ale ve skutečnosti je maximálně odolný a spolehlivý. Firma MEIKO navíc nabízí provozní a investiční jistotu prostřednictvím 60-měsíční záruky na všechny elektrické a mechanické komponenty automatického systému otvírání. Odolnost přístroje v gastronomii je totiž nezbytná, pokud má odolat intenzivním mycím cyklům. Přístroj běží celoročně každý den od rána od půl sedmé do večera do jedenácti, s provozními špičkami kolem snídaně mezi půl devátou a jedenáctou, kolem oběda mezi tři čtvrtě na jednu a třemi hodinami a večer mezi šesti a devíti – za den proběhne přístrojem asi 120 košů mytého nádobí. Ráno pracovníci pro mytí talířů čistí zeleninu a nechávají kromě toho běžet přístroj. Přístroj je tak jednoduchý a uživatelsky přívětivý, že pracují podstatně rychleji a tento uspořený čas mohou využít účelněji. Snadné a pohodlné vkládání a vyjímání ve spojení s ergonomickým uživatelským konceptem přístroje M-iClean H umožňují šetřit záda a svaly personálu, stejně jako čas.