Kontakt
    The clean solution

    RACV Noosa Resort

    V resortu RACV se sklenice díky přístroji M-iQ blýskají jako z pohádky

    Chtěl jsem vám poděkovat za to, že jste nám košovou průchozí myčku MEIKO doporučili.

    Resort RACV Noosa se pyšní nejen nejlepšími známkami na stránkách TripAdvisor a Booking.com. Také na stránkách lastminute.com.au má ohodnocení „mimořádný“ a 100 % doporučení hosty pro tuto perlu na australském „Sunshine Coast“.

    Šest měsíců manager Food & Beverage resortu RACV Noosa Danny Cannon používal novou myčku nádobí. Poté napsal poradci Ian Hopper FCSI, který mu ji doporučil:

    „Jsem si vědom, že mnoho lidí má rychle po ruce kritiku a chválou šetří. Chtěl jsem vám poděkovat za to, že jste nám košovou průchozí myčku MEIKO doporučili.

    Je to přesně tak, jak jste řekl: Od prosince jsem ještě nemusel leštit jedinou sklenici, která vyšla z tohoto přístroje!“

    Přitom bylo jasné, jak produkty firmy MEIKO ostatní převyšují a jak vynikající pověst ve svém oboru mají.

    Hopperova společnost KHI International se specializuje na poradenství v oblasti jídla, pití, zařízení na likvidaci prádla a odpadu. Firma KHI má sídlo v Brisbane v Austrálii a pracuje globálně na projektech v celé Austrálii, v Číně a na blízkém východě.

    Hopper doporučil košovou průchozí myčku M-iQ od firmy MEIKO, vybavenou reverzní osmózou GIO. Tento jedinečný, samotnou firmou MEIKO vyvinutý systém na úpravy vody zajistí lesk sklenic a příborů po posledním oplachu, jako by byly ručně vyleštěné.

    Danny Cannon: „Prohlédli jsme si podrobněji mnoho značek a také místa v Melbourne, abychom viděli stroje v akci. Přitom bylo jasné, jak produkty firmy MEIKO ostatní převyšují a jak vynikající pověst ve svém oboru mají. Máme místní kořeny, pracujeme 365 dní v roce a jsme také odkázáni na spolehlivý produkt.

    Zlepšení ventilace a manipulace znamenají, aby „přístroj M-iQ (…) zůstal mnohem chladnější, vytvářela menší hluk, a aby byla každodenní pracovní příprava skutečně jednoduchá.“

    Skleněné nádobí již není nutné leštit. Tím se personál již tak často neřízne, a to znamená výhody pro ochranu zdraví při práci a bezpečnost, což opět vede k dalším úsporám."