Kontakt
    The clean solution
    Ikona Společné stravování

    Deutsches Krebsforschungszentrum

    Průmyslová myčka nádobí kompaktní třídy odvádí v DKFZ skvělou práci

    Hlavní budova DKFZ

    250 zaměstnanců se každý den stravuje v „Malém kasinu“ DKFZ, 450 zaměstnanců jí ve „Velkém kasinu“

    Rakovina je považována za metlu lidstva – jen v Německu zemře na rakovinu každý rok více než 220 000 lidí. Již více než 50 let se v Německém centru pro výzkum rakoviny (DKFZ) v Heidelbergu setkává mezinárodní vědecká elita, aby zkoumala, které faktory rakovinu ovlivňují – a jak lze lidi vyléčit. Pracují zde necelé 3 000 lidí, z toho 1 200 vědců a 400 doktorandů. Jde o lidi, pro které je práce často důležitější než jídlo.

    A přesto i oni musejí dělat polední přestávky. 250 zaměstnanců se každý den stravuje v „Malém kasinu“ DKFZ, 450 zaměstnanců jí ve „Velkém kasinu“. V café baru nad malým kasinem začíná provoz již v 8 hodin ráno a 250 dnů v roce se zde také zajišťuje catering pro sympózia, kongresy a zasedání. Odpovědnost za to, aby všem chutnalo, a aby se mohli s chutí najíst, má vedoucí kasina Martin Hauschild.

    „Jediná průmyslová myčka nádobí v kompaktní třídě, která podává jako pásová myčka výsledky takové, jaké jsme očekávali“.Protože menší gastronomický provoz téměř praská ve švech, začal se Martin Hauschild již před čtyřmi roky poohlížet po alternativě pro dvojitou myčku nádobí s posuvem košů v umývárně: Chtěli jsme pásový stroj, který nám navzdory našim stísněným prostorovým podmínkám umožní dosahovat vyššího výstupu. Ten jsme nalezli v podobě průmyslové myčky nádobí UPster. Podle mých znalostí je to jediná průmyslová myčka nádobí v kompaktní třídě, která jako pásová myčka podává takové výsledky, jaké jsme očekávali“.

     

    „Dosahujeme výrazně lepších výsledků, protože už na nádobí nemáme žádné skvrny od vody“

    Vedoucí kasina si však necení jen toho, že technici z Offenburgu dokázali vysoce výkonnou techniku vyrobit tak prostorově malou, především oceňuje také jejich výkon: „Dosahujeme výrazně lepších výsledků, protože už na nádobí nemáme žádné skvrny od vody“.

    S relativně malým týmem dvou pracovníků na plný úvazek a dvou na částečný úvazek zvládá Hauschild provoz v malém kasinu DKFZ. Není divu, že nikoho z tohoto týmu nechce odstavit k leštění příborů nebo nádobí: „Tým potřebujeme k uspokojování našich hostů!“ K tomu, že se mohou všichni opět věnovat tomuto důležitému úkolu, přispěla rychlá montáž průmyslové myčky nádobí UPster: „Po konci směny byla stará myčka demontována, následující den již běžela myčka UPster“, vzpomíná Hauschild, který firmě MEIKO vystavil nejlepší známky za servis při údržbě průmyslové myčky nádobí.