Kontakt
    The clean solution

    Zellerbäck

    Tradiční pekařství Zellerbäck spokojené s myčkami MEIKO

    „Pro procesu mytí trvajícím tři minuty lze nádobí bez dodatečného sušení nebo leštění vyklidit.“

    V již čtvrté generaci vede Beate Zellerová tradiční pekařství Zellerbäck ve Friedrichshafenu. S šesti pobočkami a třemi prodejními vozy jsou příznivci Zellerbäck zásobováni pečivem a cukrovinkami i na trzích a v zázemí Bodamského jezera.

    Devět pekařů, tři cukráři a prodejní personál na pobočkách zajišťují u Zellerbäck směrodatné rozdíly. Angažovaný tým vyvíjí nové receptury, peče a testuje, i pracovnice z prodeje hodnotí chuť.

    „Kvůli diskontům jsme nemohli zůstat nedotčeni, museli jsme změnit smýšlení, jít s dobou a – kde to bylo z prostorových důvodů proveditelné – nabídnout kávu, koláče a občerstvení se spotřebou na místě.“ V pěti specializovaných obchodech to bylo možné udělat, přičemž nejmladší kavárna se 70 místy k sezení byla otevřena před několika měsíci v nově postaveném lékařském domě ve Friedrichshafenu. Zde, jako v jiných pobočkách, vybírají zákazníci z kompletního sortimentu pekařských a cukrářských specialit, přičemž je na prodejní personál na denním pořádku i napékání těstových polotovarů.

    „Ačkoliv pečení na pobočkách je časově náročné“, přiznává Beate Zellerová, „současně s obsluhováním hostů a mytím nádobí v ruce to nejde. Proto jsme museli našim dámám nabídnout jiné cukrátko a rozhodli jsme se proto pro rychle pracující myčku beden od MEIKO.

    Toto není naposledy, protože v naší výrobě již používáme dvě velké myčky beden od MEIKO – jednu košovou myčku (K15) a jednu univerzální myčku (FV 130.2) – a jsme s nimi mimořádně spokojení.

    Tak běží i na pobočkách Zellerbäck myčky MEIKO řady M-iClean U s modulem GiO a rovněž myčka FV 40.2G s modulem GiO denně na vysoké obrátky. V kavárně v lékařském domě je rovněž myčka skla a nádobí M-iClean U, která se samovysvětlující obsluhou ručí za skvělé výsledky čištění. Rychle a energeticky účinně čistí kompletně špinavé nádobí přicházející z kavárny. „Pro procesu mytí trvajícím tři minuty lze nádobí bez dodatečného sušení nebo leštění vyklidit“, prohlašuje pracovnice Svenja Meschenmoserová.

    „To nelze s dřívějškem srovnávat, vše běží skvěle, plně automaticky, a každý kolega s ní umí ihned zacházet.“ A Beate Zellerová: „Mycí technika od MEIKO nám umožňuje nejen enormní ulehčení při práci, nýbrž navíc zajišťuje bezpečnost ve věcech hygieny. Mléko, šlehačka a zaschlé zbytky na talířích nebo stopy rtěnky na sklenicích – v kavárenství k tomu patří i tvrdě ulpělé nečistoty. Myčky od společnosti MEIKO čistí spolehlivě a stále. A po celý den. V pekárně ani kavárně nechceme tyto stroje postrádat. S MEIKO jsme nejlépe vybavení.“